Nieuw in onze collectie de hoogwaardige bedden van het prachtige merk Nilson.

Natuurlijke materialen
De natuurlijke ingrediënten in een Nilson bed zijn onovertroffen en hebben zich in de natuur bewezen als de beste vocht- en klimaatregelaars. Het zijn materialen die ademen. Een Nilson bed is daarom van nature luchtig, droog en anti allergisch.

Vakmanschap
In het atelier van Nilson combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman. Elke Nilson wordt volledig in Nederland met de hand opgebouwd. Van het massief houten frame en de hoge pocketveren tot de bekledingsstoffen, worden alle materialen geselecteerd op hun hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Jarenlange ervaring staat garant voor een fijne en nauwkeurige afwerking.

Maatwerk
Alle Nilson producten worden op bestelling gemaakt. Van bedden en hoofdborden tot accessoires als meubelen en bedlinnen. Hierdoor kunnen we tegemoet komen aan de wensen van elke klant, voor speciale afmetingen en uitvoeringen. Dat maakt Nilson uniek!

Nederlands product
Bij Nilson gaan design en vormgeving samen met vele jaren van ambachtelijk vakmanschap. Met de wetenschap dat de kwaliteit van uw nachtrust bepalend is voor een gezonde en vitale dag, maakt Nilson gebruik van echte natuurlijke materialen. Deze materialen zoals wol, katoen en paardenhaar geven een aangenaam comfort en een luchtig en droog slaapklimaat. Elk bed wordt in Nederland volledig met de hand opgebouwd. Uniek in zijn soort en gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen.