Uit Hoeksche Waard Exclusief

Bij familiebedrijf met 2 vestigingen aan de Havendam in Oud-Beijerland kunnen klanten altijd terecht voor een persoonlijk advies over lifestyle op topniveau.

Stijlvol chic en stijlvol design bij Nuance

Ze moeten apetrots zijn, Lumi en Cees Eekman uit Puttershoek. Vanuit het niets begonnen ze in 1988, toen ze nog in Mijnsheerenland woonden, met een klassieke meubelzaak in Oud-Beijerland die ze Nuance noemden. Maar liefst drie kinderen runnen nu, dertig jaar later, de twee stijlvolle interieurwinkels die er aan de Havendam in Oud-Beijerland zijn: Nuance Stijlvol chic op 5 en Nuance Stijlvol design op 17.

De tweeling Liza en Vincent (42) heeft de leiding op 5 en oudere zus Ghislaine (46) met haar echtgenoot Piet Zegelaar hebben dat op 17, maar eigenlijk doen ze alles samen. Waar de ene winkel een wat meer klassieke uitstraling heeft, is de andere wat moderner. Al lopen tegenwoordig die stijlen wel meer door elkaar. Maar het gaat in beide winkels altijd om lifestyle op topniveau.

Nuance adverteert landelijk en staat internationaal op beurzen. Dat brengt met zich mee dat klanten uit het hele land naar de unieke lifestyle-winkels in Oud-Beijerland komen en dat ook regelmatig huizen in heel Europa door Nuance worden ingericht. ,,We hebben zelfs meer klanten van buiten dan vanuit de Hoeksche Waard,” laat Vincent weten. Daarom ook rijden de bezorgauto’s van Nuance zo’n 150.000 kilometer per jaar om bestellingen thuis af te leveren. Vanwege die landelijke bekendheid heeft Hoeksche Waard Exclusief Nuance uitgeroepen tot Ondernemer van de maand november.

Best bijzonder, twee woonwinkels met een eigen identiteit op loopafstand van elkaar, waarop de toevoeging ‘stijlvol en harmonieus’ van toepassing is. Eigentijdse meubelen, een warme sfeer en bijzondere decoraties in een totaalconcept geven de bezoeker onmiddellijk het gevoel in de juiste winkel te zijn beland. Eigenlijk ben je niet bij Nuance interieur geweest als je maar één winkel bezoekt. Daarom is het aan te raden om in beide winkels eens inspiratie op te doen.

Lees hier het hele artikel (PDF)…