Jonathan Adler decoraties

Nieuwe in onze collectie: de decoraties van Jonathan Adler uit New York.

Jonathan Adler decoraties

Jonathan Adler is een Amerikaans modeontwerper, auteur en ondernemer. Hij is vooral bekend om zijn unieke, moderne en glamoureuze huisdecoratie. Het merk Jonathan Adler biedt een breed scala aan producten, waaronder meubels, verlichting, accessoires, tafelgerei, beddengoed, badkameraccessoires, kaarsen, tapijten, kussens en nog veel meer.

Adlers ontwerpen zijn vaak gekenmerkt door hun levendige kleuren, geometrische patronen en humoristische details. Hij is een voorstander van zelfexpressie en moedigt mensen aan om hun huis te decoreren op een manier die weerspiegelt wie ze zijn.

Adler begon zijn carrière in de jaren 1990 met het ontwerpen van keramiek. Hij opende zijn eerste winkel in New York City in 1993 en zijn merk is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming met winkels in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Adler heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn werk, waaronder de Elle Decor Design Award voor beste accessoireontwerper (2004) en de Interior Design Hall of Fame Award (2017). Hij is ook een veelgevraagde spreker en is verschenen in talloze publicaties, waaronder The New York Times, The Wall Street Journal en Vogue.

Jonathan Adler is een van de meest invloedrijke figuren in de wereld van de moderne huisdecoratie. Zijn werk is een inspiratiebron voor mensen over de hele wereld die op zoek zijn naar een unieke en glamoureuze manier om hun huis te decoreren.

Kom de opvallende decoraties van dit topmerk vooral een keer bekijken in onze showroom.